dissabte, 22 d’octubre del 2005

A Arbúcies tornen temps de lluita (Manifest de la inauguració)

L’ateneu popular l’Arboç neix de la iniciativa de joves arbuciencs emmarcats dins l’esquerra independentista que, descontents amb el panorama polític i social que envolta la realitat del país i del poble, hem decidit posar en marxa un projecte en el qual es puguin veure representades i representats tots aquells que defensem orgullosos els ideals de llibertat i justícia social. Així doncs es va promoure la idea i es va començar a treballar, des de zero i amb recursos escassos.

L’ateneu popular està concebut com un espai de debat, de lluita i de treball. Un espai on tot aquell que es consideri de l’esquerra independentista s’hi pugui trobar a gust i identificat. Partint de la base que totes i tots som imprescindibles per construir un futur millor pel nostre poble, des d’una certa diversitat d’opinions però amb els mateixos objectius d’Independència i socialisme.

Malauradament hem de dir que el camí no ha estat fàcil ja que ens hem trobat amb diverses traves i complicacions amb les quals no comptàvem inicialment, com les visites inesperades de l’alcalde Zamorano, les reiterades traves en les instàncies presentades a l’ajuntament o el tracte lamentable de la regidora Anna Tornés....
Però bé, amb tot això no han aconseguit mai frenar els nostres objectius sinó al contrari, ens han donat mes força i mes motius per seguir treballant.

Dit això només ens queda convidar-vos a tots i totes a participar de l’ateneu popular l’arboç, a col·laborar amb nosaltres per construir un futur mes digne, que només plegats podrem aconseguir.

TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE AVUI, ENCARA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada